Väldigt tjat om motion !

Foto från hamnen västerut !  Jaha motion ja !! Och det ingår i min förhoppning att få några år x-tra ! O hittils har det levts upp till förväntningarna när det gäller att hålla sig alert , både när det gäller kropp o sinne !  Jaa, det här med som en dans ! Nån gång kan det ta emot men då säger jag, skärp dig gubbstrutt, du vet att det gör nytta ! Och det programmeras ständigt in i huvet , vad hjärtat slår fint i dag ochså ! Det gör det ju ! 
       O dom här massmedia ! Nu skall du göra si o så o det här är farligt o inte bra ! Men jag har levt ungefär på samma sätt när jag gick i pension för 11 år sen vid 65 ! O ätit ungefär det samma ! O sen är det här med att vara påläst ! O stå för vad man tycker ! Om det som är viktigt ! I nuet o dået ! Då hänger man med i massmedia o vet vad man talar om ! Det är nödvändigt när " hatet visar sitt fula tryne " o drar alla över en kam !  Och är man t.ex. Israelvänlig som jag är betyder inte det att jag dra alla muslimer över en kam ! Tycker att deras extrema fundamentalister i minoritet är förskräckliga !
 Geologi, ilandisarnas tryck, smältande o efterföljande landhöjningar o dalar ! Här har vi ett minne ! O det finns det många i Skandinavien ! Men vi har ju det t.ex. i övriga Europa ochså ! Alperna o deras dalar ! Men många landområden flyttade sig ju ochså ! Det där går o läsa om ! Så det är upp till var och en ! Men vilka krafter när den tjocka , tjocka isen tryckte o sen började smälta !
                    I dag såg jag att det var Mitt i naturen på tv ! O därefter Naturrutan  på annan kanal ! Det ser man fram emot ! 
  
Trackback
RSS 2.0