Välkommen min sol !

 
 Vi kan ju börja med det här fotot ! Taget utnför lokalen där vi spelar boule ! Taget med mobilen ! Och tydligen går det alldeles utmärkt att fotografera med den i motsol ! Om det nu blir sånt här väder i några dar så har väl ingen nått emot det ! Och har för länge sen kopplat av " sommar året runt " ! Vi bor faktiskt inte så långt från polcirkeln ! Och det är säkert nån idag som gnäller över att dom har solen i ögonen !
   O idenna lokal spelar vi boule , fikar emellan o diskuterar o " spänner musklerna " ! Idag vann jag och min medspelare Vivi-Ann alla 3 matcherna ! Mot olika lag ! Och vi hade ämnet som vi diskuterade idag ! Alla dubbla budskap i tidningarna ang.t.ex. fördelen eller nackdelen med ekologisk odling o mat t.ex. Och vi har ju nått en hög och ännu högre ålder vi som spelar ! O alla har ätit den mat  vi tyckt om under årens lopp !
     För min del tror jag det här med motionen gör att jag klarar mig bra med den mathållning jag har ! Med gottis o " Dagobertsmörgåsar " på lördan !
                    Dagens massmedia ja ! Idag skall man oroa sig för svårare vinterkräksjuka i år, Fn-insatsen KAN bli en svensk mardröm, den stackars gamlingens oro blir allt mer befogad .hjälp av matrobot? Gott om trasiga billysen, halka i natt, o att dom rika inte är generösa.! Mm,mm, av alla olika slag !Jag är ingen rik människa , om man ser till pengar ! Men betalar inte rika mer i skatt , dessutom proggresiv sådan !
     Nää, vet ni vad ! Jag som ser mig om i Världen ang. hur många länder har det ! No komments !
           Egentligen är solen det mest värdefulla vi har ! Utan den hade vi överhuvud taget inte levt ! Vare sig den lyser ovan molnen eller inte ! Och med detta ytterligare foto av solen en bit österut på strandpromenaden avslutas detta inlägg !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0