Vilken motionsrunda ! Bara tacka o ta emot !

 Lång med bra fart ! O allt var sig likt ! Oavsett " extremvärme eller extremkyla " ! Jag måste vara född under en lycklig stjärna o tackar mina rötter som gett mig den personlighet som has ! På gott o ont ! Och att kämpa efter sina omständigheter det tänktes det på idag ! Pratar ibland med en ung man som kommer farandes i en rullstol där armarna används som kraft ! Och här på strandpromenaden träffa jag på en äldre dam , några år äldre än mig ?, som gick frenetiskt med vaggande gång med stavar ! Vi pratatade rätt så mycket ! Det här efter sina omständigheter !
 Ja så småningom kom jag upp till Askersunds skogar ! Först genom det naturskyddade stadsparken ! Sen påbörjades gåendet i detta skogsparti ! Här tänker man ju på istidens härjningar som märks i Askersund  ! O då tänker jag på att kyla o värme avlöst varandra på jorden ! Går vi till 1700-talet var somrarna extremt varma då ! Sen följde  t.ex.mellan 1820-1840 en kall period ! Sen har vi ju 1940-talet, kall period ! T.ex. !
        Och efter vad jag förstår kan man trots talet om temperaturhöjning inte säga att det är tänkbart att istid inte återkommer på vår planet ! När ? Vad vet man om framtiden oavsett om kyla eller värme utropas ? Och jag är glad bara jag får se att det är väder ute !
        Jaa, V-75 går på Halmstadstravet ! Har bestämt mig för att göra 2 system, olika men via spikharry ! O inte för mer än vad  det  brukas spela för ! Har en ide ! Får jag inte rucka på !
             Nöjd och med drömmar ! Drömmar har även jag ! Men det skulle aldrig falla mig in att drömma om elände i framtiden ! Men Sveriges tillstånd är jag bekymrad över efter valet ! Och det jagas syndabockar som utses om man inte gör som regeringen vill ! Syndabockar fanns innan valet o syndabockar utses nu ! Billigt sätt att komma undan !
           Och som sagt man skall inte dra alla över en kam ! Men vi får nog börja på o vända på myntet när det gäller en del frågor när det gäller vissa ambitioner !
       Vi Sverige är inte något undantag i Världen ! Inget undantag från vad som drabbar andra länder ! Vi måste ochså gardera oss mot alla sorters extremism, politisk eller religiös i minoritet ! Som inte skonar nån ! Varken majoriteten av invandrarna eller oss ! Extremismen gör inget undantag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0