Visst blev det det !

 
Motion ! Att jag lever som jag lär behövs  ju inte bevisas med foton ! Men vem säger nej till vackra bilder !
 Vädret idag ? Gråkallt och stundtals kom det iskalla droppar uppifrån ! Vadådå, varma kläder finns ju ! Och jag föredrar ju minusgrader med sol ! Men då hade väl nån gnällt på det o tänkt på snö ? Konstateras det !
           Just nu går dom här motionsrundorna väldigt bra ! Som dom gör för det mesta ! Och jag väntar på väder som blir soligare ! O då blir det buss till Örebro ! För en dag !
       Man har ju sitt sätt o uppmuntra sig på ! Ofta utropas det " kom igen gubbstrutt, hjärtat slår fint " ! Bra inprogrammering i hjärnan ! 
 Sen kom jag ju på denna 1,5 timmes motion in i Askersunds skogar ! Och när det hade gåtts ett tag så hörde jag läten från korpen, för första gången på ett tag ! Går inte o ta fel på ! Och i våras häcka dom nog i detta skogsområde för då hördes dom var och varannan dag ! Och efter skogspartierna och genomgång genom villaområdet Lingon o blåbär blev det handlande innan hemkomsten !
 Korpen jaa, den skall vara en klok fågel som levt jämsides med människan i tusentals år ! Mytomspunnen dessutom ! Oden o hans korpar t.ex. ! Försök har ochså visat att det är en väldigt intelligent fågel ! Och därför får en korp inrama mitt inlägg ! Har för mig att den ochså förebådat krig o nöd, i folktron. Mer går o läsa på nätet !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0