Ändrar tillbaks igen !

Det här med att ha kategorin Allt möjligt passar mig bästa att ha ! Det flyter bättre för mig om sen ämnet är en tagg ! Vad jag skall skriva om ! Så nu är det slut med detta velande !
        Vädret jaa ! I natt har det varit nån minusgrad här hos mig som det verkar  ! Tack vare att det varit klart i natt ! O då sjunker ju dygnets medeltemperatur  ! Jaa, nu får vi se om det kommer ett värde i november,nån dag som är varmast någonsin sen 1756 ! Har fortfarande inte fått svar på vilken dag i Stockholm i slutet av oktober som var näst varmast sen 1756 ?
          Men efter vad jag har förstått så var det ovanligt varmt i t.ex. England i slutet av 1700-talet ! Och all vet vi ju att det tågades över det isbelagda stora Bält på 1600-talet ! Tänk att göra stora rubriker av en enda dag i slutet av oktober ang Stockholms värme ! 
             Jaa, det här med Palestina ! Har inget emot Araber/ Muslimer ! Bara deras fundamentalistisk extrema islamistiska grupper i minoritet som skadar deras rykte ! Som ISIS, Hamas, Boko haram o.s.v.! Finns fler extremistiska grupper ! 
        Palestina skall ju erkännas av den svenska regeringen ! Av de nordiska länderna är det ju bara Island som gjort det ! O knappt några länder i Eu heller ? Några från Östeuropa , 6 st ! Jaa, det här med Hamas ! Jag undrar om den svenska nuvarande regeringen har läst deras agenda mot judar o Israel  o vet organisationens syn ang. sharialagar ! 
             Och om nu raketer avlossas mot Israel igen ! Vad ger det för signaler ?
          Jaa, då motion blir det om ett tag ! Efter ett bra koncept i nuet och framtiden ! Oavsett hur lång den blir ! Inga domedagspredikningar här inte ! Det är klart man är trött nån dag efter ihärdigt motionerande ! Då anpassas farten o längden efter denna dag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0