Blir det idag ochså !

Vi  i boulegänget kommer o hålla på så länge som vädret tillåter på tisdagarna ! O hittils i år  har vi inte ställt in spelandet mer än några få ggr på grund av vädret ! Så kl 10 befinner man sig på strandpromenaden !
            Och det är bra att man kan se flera matcher än Sveriges tack vare dom som har hand om visandet av herrarnas Em-kval i fotboll ! Igår såg jag Island besegra Nederländerna med 2-0 !
Och i dag kan man se matchen Danmark-Portugal på en av dessa  kanaler ! Det ses fram emot !
            Det går även att livsnjuta av vad en del kallar för oviktigt ! Bra för sinnet  !
 Och raka rör tycker jag om ! Farfar, sjuksköterska,Alliansare,Centerpartist, kristen, vurmar för minoriteter i Världen som t.ex Judar, Syrianier, Romer m.fl. Israelvänlig !                         Försöker alltid tänka i dessa banor ! Hur hade jag varit som människa om man bott i det eller det landet och hamnat i helt andra omständigheter ! Och mina  "största fiender " är de minoriter som finns längst till vänster eller längst till höger och extrema minoritetsgrupper i världen som plågar både sina landsmän och omgivningen ! Och jag känner som man för Gina Lollobrigida men ser inte ner på andra som valt annorlunda syn ! Kan bara ha svårt att förstå det ! Eftersom mina känslor för kvinnlighet är till 100 % ! Och när jag njuter av musik från t.ex Balkan eller östeuropa så blandar jag inte in politik ! Och tycker om att ständigt försöka vara påläst om Världen, i nutid och bakåt i tiden ! Offrar inte något på att vara påläst utan facit !
                    Åldern gör nog att jag vågar stå för vem jag är ! Det här är ett slags personligt CV som finns på livslinjen från Rötter till Barnbarn !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0