Det är klart det blev motion !

 Lite förkyld känner jag mig, nysningar ! Så det togs det lungt men en lång runda ! Jaa, det är inte ofta man behöver upplysa om att man känner sig lite däven ! Och här är jag på väg in i stadsparken som då ju är naturreservat som nämts innan !
 O i slutet på rundan i stadsparken har det nu kommits fram till hembygdsgården ! Hur många gånger har man inte gått här igenom !? Blir långt över 1000 ggr , lågt räknat !
 Och sen är det inte så långt hit från hembygdsgården ! Inte långt härifrån börjar strandpromenaden som ochså ju är väldigt uppskattad av dom som går där ! Vare sig det är stadsbor eller turister ! Visst mina rundor är de samma ! I stan ! Men det gör inget ! Och så träffar man nästan ständigt nån man känner eller inte känner !
  Och det här är nästan början av strandprmenaden ! Mot hamnen framåt marsch ! Hamnen syns inte här ! Så det är en bit dit , väster på ! 
            O idag slog man på stort ! Köpte en dubbelott till söndagens bingolotto ! Nån slags jubileumslott ! Ska titta efter !.............25-års jubileum ! Med Loket ochså ! Blir 2 trevliga herrar att höra o se på !
                Annars då spelar ? Spelar musik med Elli Kokkoinou ! En av mina många Grekiska damer !
     Tiden går  ju så fort ! Fredag i morgon igen ! O 1 november på lördag ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0