Det är rätts skönt det ochså !

Att ha inre tjänst på luckan ! Inre tjänst på luckan ? Det hade man ibland under värnplikten ! Jaa, värnplikten jaa ! Borde komma åter ! Varit bra för dagens ungdom ! Både morsgrisar o andra !
              Men från det ena till det andra ! I dag lyssnar jag på Ivan Rebroff/ Hans Rolf Rippert ! Hans Rolf tog detta namn Ivan Rebroff som artistnamn o lärde sig ryska ! Denna man är som sagt musikaliskt en av mina stora idoler !
            Och något annat roligt ! På nästa torsdag skall jag på kretsmöte med Centerpartiet ! En blir aldrig för gammal att " inleda en ny karriär " ! Det håller en fotfarande " ung " ! Har bara varit medlem i ett parti innan ! O det i nuvarande alliansen ! Men inom den har det röstats olika ! När jag blev en sån " avfälling " ? Sen mitten av 90-talet ! Jag tror jag är lika god humanist som socialalister ! Röstar varken på dom eller nazister ! Särskilt inte på dom som har suttit o bugat för bl.a. makthavarna i Östtyskland !
            Har ochså motionstränats i lägenheten ! Snabba spinningryck kombinerande med dansande o gående ! Det gäller o ha alternativ o fantasi i livet !
           Såg ochså nu att S-ledaren blivit vald till statsminister ! Skulle inte vilja vara i hans kläder ! Att leda en minoritetsregering ! Men alla har glömt att det gjordes väl ochså efter 2010 ! Men inte av 2 partier, som egentligen står rätt långt ifrån varann i vissa frågor ! Och vem som kommer att förlora mest på samarbetet ? Dom som har 7 % av väljarna ! Dom har ju redan fått gå ifrån löften sen valrörelsen !
 Minnet är kort på folk när det fixeras på extremvärme i nutid o framtid ! Jag tror inte det är mer än 2 år sen det var 3 bistra vintrar i rad ! Med kraftiga kalluftsutbrott ! Nått rekord slogs i Stockholms -och Gävletrakten har jag för mig !  Och en av dessa vintrar låg isen på norra Vättern långt in i april har jag för mig ! Och detta är ett bildbevis från nån av dessa vintrar ! Kanske det kan kyla ner några som har fixerat sig i ältandet om extremvärme ! Och sen vill jag fortfarande påminna pessimisterna om att ozonlagret är på väg att repareras ! Det finns facit på !
            Och det pratades ju om att Sverige är så uselt o håller på att falla samman under valrörelsen !
 Följande läste jag idag på Svt-text !          SVERIGE NÄST BÄST FÖr ÄLDRE
              Bara Norge är bättre än oss av 98 rankade länder ! Och undersökningen las fram igår på FN;s Internationella äldredag av organisationen Help Age International..
 
              Jag själv har aldrig gått på det där då det plockas fram enskilda fall för att visa hur usel t.ex. äldrevården är ! För att ta t.ex. politiska poäng !
             Och följande avslutar inlägget på Text-tv ! En klar majoritet av de äldre i Sverige upplever ochså livet som  meniingsfullt ! Och som sagt Alliansen stod inte för undersökningen ! Och utifrån Världen har mycket mer positivt skrivits om vårt fädernesland än som predikades av de rödgröna under valrörelsen !
                 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0