Har aldrig varit med om något liknande !

Oavsett vad jag röstat på under årens lopp ! O ha en finansminister som beskriver sitt eget fädernesland som att " bestå av tomma tunnor o lador " ! Omvärlden förvånas ju av denna beskrivning ! Själv har ja tillhört borgerligheten sen 90-talet ! Och nu är jag Centerpartist ! Som sagt det gick ju an att slå sig för bröstet när man hade 40- 50 % av väljarna ! O det bara gick uppåt i Världen ! Bl.a skall vi tacka vår industri , innovatörer, och att vi slapp vara med i 2 världskrig för våra industriella framgångar ! 
         Sverige är ett av 3 länder som har högst skatter i världen ! Och bland de högsta proggresiva skatterna ! Nu skall dom höjas ytterligare ! Och titta er ut i Europa när det gäller de statliga finanserna ! Tyskland börjar t.o.m. svikta ! I Frankrike är de statliga affärerna usla, Grekland , Italien, Spanien, m.fl. länder ! Prata om tomma tunnor o tomma lador !
          Oj vad jag saknar Alliansen som regering ! Nu läggs det press på alliansen för dom skall gå emot sig själva för att rädda regeringen ! Och hålla SD utanför ! Hade en socialdedemokratisk/ MP regering med stöd av VP gjort detta ? 
     Det pratas mycket om moderaternas tapp från  26 till 22 % ! ! Vid valet 1994 hade socialdemokraterna 45,4 % av rösterna ! Vid valet i år fick dom 31 % ! Enligt nån mätning för nån vecka sen hade dom 26 % O moderaterna 24 % ! Om jag inte missminner mig !
              Och hur man än vrider o vänder på saker och ting så är nu SD riksdagens 3 största parti, demokratiskt invalt ! Och när Riksdagen röstar så handlar det inte bara om migration,Eu o försvaret !  Där brukar de flesta av partierna vara ense ! Jaa, det finns många andra frågor som Alliansen inte skall " lägga sig platt på marken för " !!!!
         Och alla som röstar med SD behöver inte vara rasister eller främlingsfientliga ! En del tycker kanske att integrationen inte fungerat som den ska ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0