Jaa, den har man nytta av...

Livsglädjen ! Liksom att ge utlopp för den i nöjdheten ! Och att kunna ge järnet i att visa var man står ! Och vara påläst , så mycket som möjligt !Och som sagt att trots att det skrivs mycket om det onda i Världen så är det i minoritet men märks mest ! Men det extremistiska våldet i all sin ondska måste bekämpas ! Vare sig det kommer från längst till vänster eller höger eller från de  otaliga oftast sunnimuslimska fundamentalistiska islamisterna !
         Och för några timmar sen avslutades spinnandet o gåendet o dansandet i lägenheten ! Bra med denna fasta cykel jag har ! Och min stridsvilja och sympati för bl.a förföljda minoriteter i världen är obruten ! Och ja,  känner via besök och känsla att Israel är ett land jag skulle vilja bo i bl.a. Och bl.a klezmermusik gillas ochså ! Och sjunger gärna t.ex Havah nagilah och Tumbalalajka ! Jiddsisch ja ! Det innehåller dessutom en del tyska ord ! 
                     Och ibland får jag support ända från USA som Israelvän ! Det behöver jag ! Israel görs ochså till syndabock i Sverige, bland många  ! 
            Och just nu spelar jag musik på datan av det Rumänska kultbandet  Fanfare Ciocarlia ! Och jag dansade ochså till den under motionstimmen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0