Jag har åtminstone nytta av det !

O vara påläst om allt möjligt är ju bra för en " amatördebattör " ! Då går det att genomskåda falsarier som att baktala sitt egna fosterland både I Sverige o utomlands ! För att ta politiska poäng ! Vad resulterade detta i ? Den svagaste regering som jag nånsin har upplevt !
Skulle inte förvåna mig om T.ex. vinnarna på detta blir SD , tyvärr ! Och jag är numera medlem i Centerpartiet så det inte blir några missförstånd !
   Vi skall titta lite på Socialdemokraternas tillbakagång i Sverige ! På  60-talet 50 %, på 90-talet 44 och nu ca 30 % ! Faktum är att fortsätter trenden för 3 partier S, M o Sd, Alla får kanske 20 %  ?
         För cirka 1- 2 veckor sen skrev jag på den andra bloggen att jag önskade att USA o Ryssland gick ihop ang, kampen mot det förskräckliga Isis ! Och vad lästes det i förrgår ! Dom har fört samtal om det ! Och då medelades från den Amerikanske utrikesministern att ryska trupper dragits undan från gränsen mot Ukraina , den östra delen då , så klart !
        Nu är det tyvärr så at IsIs är inte ensamt i Världen ! Andra fundamentalistiska extrema muslimska rörelser fördärvar både för muslimerna o andra ! Fn-chefen har inte bara inspekterat Gaza utan ochså tunnelbyggena mot Israel  ! Troligtvis har han ochså fått se på foton var Hamas avfyringsramper varit placerade ! Kanske några  potentater i Sverige ochså kunde vända på myntet i frågan ! Enl. min mening är största faran för Palestinska folket Hamas o Al aqsa-brigaderna ! O inte Israel ! O största handikappet för den muslimska Världen fiendskapen mellan Sunni-och Shiamuslimer ! Då skall man ochså tanka på att Saudiarabien är sunnimuslimskt o Iran shiamuslimskt ! Båda länderna har dock hårda Sharialagar verkar det som !
                  Att vara påläst var det ja ! Inte bara om klimatet i förskott ! Det verkar en del ha reda på mer än hur det är eller har varit !

Kommentarer
Postat av: Ann-Katrin Roth

Hej Jan!
Om bara alla vore så pålästa som du! Israel har blivit allas slagträ, och Hamas krigsbrott mot egna och andra ignoreras eller bortfiftas som vore det ingenting. Nu har Hamas gått ut och klandrat Ban Ki-Moon för att han kritiserade attacktunnlarna. USA m.fl. ger miljonbelopp till Gaza utan att det krävs några som helst villkor, fredligt agerande t.ex. Hamasherrarna lever rika liv med hjälp av väst och öst, men folket sätts i fara. Ja, det är sdynd om palestinierna med såna herrar. Snart har vi fler attacktunnlar igen. Âr folk inte riktigt kloka?

Potentaterna i Sverige, bra uttryck. :)

Nye bostadsministern Mehmet Kaplan har nu dikterat utikespolitik, att Östra Jerusalem ska bli palestiniernas huvudstad. Samme man åkte med Ship to Gaza som toppstyrdes av kända antisemiter och var med på båten Mavi Marmara med jihadisterna som drev fram en tragedi.

Fina bilder igen från rundan.

Hälsningar från Mellanvästern där lövträden nu står i brand av alla de färger och alla förstubroar pryds av brandgula pumpor. Vi har tre köpta och en vi odlat själva. Den kom som volontär från en av fjolårspumporna som ruttnade och spred sina frön.

Ann-Katrin

Svar: Jaa, du Ann-Katrin ! Jag klarar att stå upp ochså bl.a på andra media p.g.a. att man är påläst ! Jaa, Israel oj,oj, vad jag diggar det landet ! Fortfarande så är den bästa semestern den jag hade i Israel för många år sen ! Även ifall jag är kristen så skulle jag inte ha svårigheter att vara bosatt i landet ! Som person ! Regeringen i Sverige nu ! Ingen jag diggar ! Jag har det bra men jag hade trivts minst lika bra i Israel ! Det vet jag ! Som sagt så länge Hamas o andra extremister finns i krokarna av Israel inget prat om delat Jerusalem ! Hemsk tanke ! Jaa, palestinierna/ folket i Gaza tycker jag synd om ! Som styrs av en sån grym organisation som det sunnimuslimska Hamas ! Undrar som sagt hur många av den nya regeringen i Sverige som läst Hamas agenda mot Judar o Israel ? Jag ger er en varm hälsning ! Vare sig det är kallt eller varmt ! Jan
Jan i Askersund

2014-10-20 @ 12:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0