Jag har ju svårt att måla upp negativa bilder !

Av mitt egna liv ! Eftersom jag fått leva så länge som jag gjort hittills ! Oavsett om man bor i Korpilombolo eller Katmando ! Och brukar ju ochså säga att även om jag får gå med rullator så är man nöjd ! Det här med att förbereda sig även om man inte styr sitt öde !
                 Visst längtar man utomlands emellanåt ! Har inte med bad o sol o göra !  Men för mig är det mest väsentliga att inrikta mig på resor i Sverige ! Att kunna genomföra dom till våren o sommaren ! Till Örebro, Stockholm, Simrishamn o Hjo ! Visst längtas det efter att slå sig ner nånstans utomlands , lyssna på landets musik o insupa både det ena o andra ! Men känslan använder jag mig av i spelandet av min Världsmusik ! Från vissa områden !
      Bara vädret blir lite bättre så tänker jag åka in till Örebro ! Och vädret är ju godtagbart om det inte regnar o blåser ! Det blir troligtvis en dagstur !
 Jodå motion o handlande på hemvägen som sagt ! Och här är jag på väg till torget för att lägga på några brev ! O hämta V-75 program ! Sen blev det en runda på över en timme ! Gatan heter storgatan !
                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0