Joo då, mötet gick bra !

 Detta är ett foto taget  på väg mot mötet som ägde rum i kaffeterian tillhörande ett ridhus ! Och jag presenterades för mina kretskolleger ! Och sedan presenterade jag mig själv ! Via snabba stolpar om mitt liv och min övertygelse vad jag tror på ! Fick även utrymme för min kunnighet om den politiska perioden mellan bl.a 1989 o tills nu ! Och min önskan om att Alliansen håller ihop ! Och att nått parti inte kommer att gå i S-ledarens ledband ! Och min övertygelse om att hans tankesmedja är ute efter att splittra Alliansen ! På riksplanet ! Och efter genomgångar vad som hände och vad som skall hända o lite data o ganska nöjd över vårt partis valresultat efter massmedias ständiga predikande om , ligger under 4 % ! 
             Det här är  andra gången jag är medlem i ett parti ! För några år sen var jag medlem hos en annan Alliansbroder ! Jaa,sedan bjöds vi på smörgåstårta och kaffe o nån småkaka ! Och sedan blev jag körd hem !
Jaa, hä har vi ett foto från ridhuset som då även har lokal för fester o dylikt ! Som sagt !
Och det här fotot togs från närheten av ridhuset ! Mot Askersund !
          Och jag hann hem och kunde se Em-kvalmatchen mot Ryssland utom halva första halvlek ! Och 1-1 är jag nöjd med ! Sverige har nu i första omgången mött två av de värsta motståndarna o inte förlorat ! Så kan man ochså se det ! Och Sverige är inne i en generationsväxling ! Det drabbar alla länder ! Tänk på sådana namn som Mellberg, Henrik Larsson, Fredrik Ljungberg m. fl.Förutom,Zlatan o Andreas Isaksson, Anders Svensson så är det väl inga kvar från den tiden ? Anders Svensson spelar ju fortfarande i Elfsborg o är expertkommentator , men 38 år gammal väl ?
                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0