Krutgubbar på vift !

 
 Idag var gubarna Torsten 79 o Jan 76 återigen på väg mot Mariedammsleden, ett tag sen, för att ta en runda på ca 7 km ! På vägen dit inspekterade vi Garpa gruva ! Går att läsa om gruvan på nätet ! Lite av Bergakungens sal .
O här har vi kommit en bit på  Mariedammsleden efter färd från Garpa gruva ! Och här hade vi vår första kaffepaus, med utsikt mot Östgötagränsen ! Hade  varmt på oss, blåste en del men skogarna på vägen gav oss skydd för den kalla vinden ! 
 Och efter ett tag kom vi fram till sjön Trehörningen ! Där en grillplats finns !
  O här så gör Torsten i ordning inför grillningen av korv som vi hade med oss ! Här finns ved som man får hugga upp ! Jaa, här har vi grillat några ggr innan ! Träffar sällan folk här men för några år sen stötte vi ihop med en tysk familj ! Vilket undertecknad tyckte var kul, så klart !
Undertecknad vill naturligtvis ochså vara med på bild ! Och till vänster om mig kan man sitta under tak o dricka kaffe med vacker utsikt ! Bra iordninggjort för vandrarna ! På denna vackra led !
 Och efter ett stycke på väg mot parkeringsplatsen togs detta foto av sjön Trehörningen ! Jaa, har varit hemma nån timme ! Kroppen o sinnet mår fortsatt bra ! I nöjdhetens tecken ! Fattas bara !
            Lite riktpunkter ! Askersund- Åmmeberg- Zinkgruvan- Mariedamm- Mariedammsleden ! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0