Vi tar väl några bilder från rundan !

            Blåsigt , men vadå ! Här är jag en liten bit från hamnen ! På rundan från hemmet norrut ! Har nog tagit 20 minuter hit ?
 Dom här sociala stannänderna är inga problem att få kontakt med !  På vintern håller dom till i hamnen när vattnet frusit till ! O blir mycket matade ! Och deras  själsfränder, som stannar upp för att flyga vidare söderut , dom flyger ut i vattnet om man närmar sig !
 Sen kom jag upp till hembygdsgården ! På toaletten där fotade jag denna bild ! På 40-talet fanns det sådana här bilder på farmors utedass ! Kommer så väl ihåg det ! Var farmor bodde ? 1 mil söder Örebro ! I Attersta by, Gällersta socken ! Mitt smultronställe , som barn !
  Sen kom jag in i Askersunds skogsområden ! På min vandring mot hemmet ! Det här är som jag påpekat minnen från inlandsisen ! Dom minnena är mycket påtagliga i bl.a stan !
Här tog jag till vänster ! För att sedan gå igenom bostadsområdet Lingon o blåbär ! Därifrån är det bara 15 min hem ! Mot söder igen ! Jaa, har man nu motionerat här i nära 9 år så  återkommer givetvis en del motiv ! Men det är ju dagens !
                         Och några ubåtar sågs ej i Norra Vätterns skärgård ! :)
 
Trackback
RSS 2.0