Blev både bra väder o bra sång !

 
 Och det här fotot tog jag innan jag kom till lokalen  där vi har våra sångövningar ! Och även sopplunch serveras där ! Sången kom igång " när den tagit slut " ! Och vad kul det var att sjunga med kören igen ! Och vi skall  öva oss på att få Bellmansånger att sitta !  Uppträdande i mars ! Och rösten ! Inget fel håller igång genom att sjunga till musik på datan ! Och sånger som Havah Nagilah eller Tumbalalaika sjunger jag upp mig med ! Då får jag in en bra känsla ! Man har ju bara ett liv? ! Vill göra det bästa av det, efter sina omständigheter ! Oavsett !  Livsglädje efter omständigheterna , kan kanske ge en några år till ! Jaa, musik t.ex. betyder mycket för mig ! Även när jag sitter hemma o  lyssnar på den, sjunger den eller gnolar med ! Just nu lyssnar jag på den grekiska sångerskan Eleni Vitali ! Och då känner jag mig väldigt vital ! Tar några danssteg emellanåt !
 Inte har man nån dålig utsikt från balkongen ! Så grönt o fint allt är oavsett om det är " extremt för årstiden "
         Har ingen aning om vad det är på tv i kväll ! Men antagligen börjar väl hockeyallsvenskan snart, den kan jag se på tv ! Men inte elitserien ! Shl ! Och nu sätter väl Engelska ligan o allsvenskan igång igen efter Em-kvalet Och kan som sagt se Engelska ligan, Premier league på Tv men inte Allsvenskan !
      Vad har jag mer på gång ? Joo, nu blir det bl.a motion på torsadag, fredag, söndag ! Efter andra aktiviteter !
         Och på fredag kommer jag att se debatten i tv innan valet ! Har ju redan röstat men skall skärskåda de 3 oppositionspartierna ! Vad kommer dom att lova ! Vad kommer dom att komma överens om ? O S-ledaren lägger nått slags ansvar på Alliansen för att han skall kunna bilda regering ! Jaa, så fort han blir pressad så vill han ha en blocköverskridande lösning ! Hörde honom själv på tv ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0