Det går alldeles utmärkt !

Vadå ? Att ta ett fotbad mens jag skriver detta ! Livsglädje ? Varför inte ! Jag har ju facit på att jag har det ! Och idag hades det förmånen att få vaknas igen och det utan att kulorna visslar över huvudet och förmånen attt inte ha drabbats av extremväder med många dödsoffer på kontot ! Och i eftermiddag börjar sångövningarna för säsongen, bara en sån sak ! Staten Sverige är välskött och bra efter omständigheterna i Världen, stor omfattande lågkonjunktur ! Men svenska folket börjar jag undrar jag lite över !  Inget land är perfekt , tillkortakommanden förekommer ! Men att räkna upp det som inte i minoritet fungerar verkar vara populärare än att se det som i majoritet fungerar ! Särskilt innan ett val !
      Det här med minoriter som fördärvar för minoriteter ! Höger -o vänsterextremister fördärvar för en majoritet, minoriteter religiösa extremister fördärvar för en majoritet muslimer ! Vad är följden av detta ! Rasism mot majoritet ! Ryssar i gemen ? Är väl ochså utsatta för rasism ! Alla dras över en kam ! liksom dom rysktalande i Ukraina ! Jaa, Valloner har ochså utsatts för religiös rasism i Sverige ! O tvingats ha sin religiösa stunder på undanskymd plats !
                     Har ni hört talas om dom så kallade dessidentlagarna i Sverige som stiftades 1860 0 1873 ! Innan dess var det ett måste för utländska medborgare att tillhöra Svenska kyrkan för att få bli medborgare i Sverige,har jag för mig ! Kom bara o tänka på det !
           En minoritet brottslingar fördärvar ju för dom som sköter sig i Sverige ! Och är nånting uslare i Sverige än innan ett val ! Där det i minoritet som inte funkar ger stora svarta rubriker ! Trots att så mycket fungerar i majoritet ! Ibland skulle man nästan kunna tro att en majoritet av svenska folket går på knäna ! 
               Idag slår jag ett slag för STORA VITA RUBRIKER för det som fungerar i Sverige ! Ett Sverige som är en del av en global Värld !
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0