Det går o fundera på !

 Det här med rasism ! I smyg o dold ! Själv skulle jag som liberal bli väldigt upprörd om man kalla mig för rasist ! Men det här med rasism är verkligen ingenting man bara skall förknippa Sverigedemokraterna med ! Varken nu eller förr i Världen ! Skulle tro att rasismens fula tryne kan visa sig där du minst tror ! I andra partier, bland andra personer ! Smygrasism ! Det är ju omöjligt att genomföra en sån undersökning genom att fråga folk ! Ingen skulle erkänna det utan kan då i lugn o ro överlåta frågan till SD ! Är nu alla som röstar med SD rasister ! Eller nazister ? Kanske en del av deras väljare tycker integrationen varit ganska misslyckad ! 
            Döljer man saker o ting o sticker fingret i luften då är det ju lätt att ha SD som slagpåse ! Debatten i Sverige går enl.en journalist ut på att göra  en del goda o andra onda  ! Oppositionen tar ju godhetens stämpel på sig t.ex. ! Och massmedia ! Det hela håller på att spåra ur ! På det svartvita brädet !
               Idag sakall vi återigen prata om Rasbiologiska institutet som bildades 1922 o upphörde 1958 ! Jag har en känsla av att rasism fanns ännu mer förr i tiden ! Fritar inte dom som är rasister nu ! Men avvikelser finns troligtvis i andra partier ochså !?
             Det här med rasbiologiska institutet ja ! Där mättes då rasernas förmåga genom att mäta långskallar o kortskallar ! Tänker på min mors o mormors anletsdrag t.ex. För följande människor mättes ! Romer/ resandefolket,  Judar,Samer o Valloner ! Skulle bevisas att dom var underlägsna den övriga befolkningen t.ex ! Antagligen ! Och vem förstod inte i sin ungdom att Negrer o Judar inte var nått att hålla i handen enl många som var äldre, vuxna ! Smygrasism ja ! 
          Rasism finns den inte ochså hos vänsterextremismen ! ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0