Det kommer jag att göra !

Om oppositionen vinner valet så skall det bli mycket intressant , även spännande att se om dom lever som dom lär ! O om vi får det eldorado som lovas ! Det kommer att kollas upp noga i 4 år ! Ochså nått att se fram emot i så fall, liksom mycket annat som inte har med politik o göra. Ozonlagret ja, MP !  När kommer ni att nämna detta positiva ?
        Nu gäller det V-75 ! För mig blev det inget men svågern gav oss andra 4 i hans tips ,en månads frirundor  via 6 rätt ! Var väl inte så dumt ! Imorgon är det ju x-tra V-75 på Solvalla var det väl ! Får bli en hundrings insats !
       I pauser i går under hästloppen sågs på matchen mellan Arsenal o Manchester City ! Vilken toppmatch det var ! 2-2 ! Och bästa matchen hiitills sa repotrarna när jag såg deras sammanfattning efter matchernas slut. Liverpool förlora mot Aston Villa men Chelsea går som tåget ! Jaa, Arsenal, Chelsea, Liverpool o Manchester city har nu ochså liksom Malmö, med början på tisdag Champions Leauge att tänka på ! Måste ju ha  stora trupper för att fixa det hela ! 
           Och vad har man lärt sig av valrörelsen ! Att gnälla över allt o svatmåla kan ge många röster ! Bl.a. dom som är dåligt pålästa ! Både om nuet o det som varit ! Och att massmedia numera är en faktor som via negativism o enskilda exempel kan avgöra ett val ! Trots att det mesta i majoritet funkar efter svåra omständigheter ! Nu får vi se om det redovisas tillkortakommanden i massmedia om det blir ny regering ? Med svarta rubriker !
             Nu skall det ut o röras  på sig sen blir det valvaka , särskillt i kväll !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0