Dimman lättade, boulen blev underhållande !

     Jaa, det här fotot är taget från boulebanans närhet  ! Kan man annat än njuta o känna livsglädjen som man har i sina rötter bl.a. ! Har väl nån jag brås på förr i tiden ! O inte är det sämre att ha den i nuet eller för nästa dag framåt i tiden ! Och just nu när jag skriver lyssnar jag på den Grekiska sångerskan Glykeria från Cypern o även omtyckt i bl.a. Mellersta östern ! Musiken på de grekiska öarna  skiljer sig åt ! Men det är för komplicerat för mig att lära skilnaderna ! Huvudsaken är  att man tycker om den o är insatt i dess gamla rötter ! Som ger det här vackra glidandet mellan moll o dur ibland ! Vacker musik i moll ! Oj, den ger mig fina känslor !
 Jaa, visst det här är taget med min mobil ! Boulen ja ! Matcherna slutade 1-1 mellan herrarna o damerna ! Alla blev nöjda o roligt har vi när vi ger våra kommentarer ang. vårt spel ! Mycket kul !
 Lite disigt var det när man anlände till boulebanan ! Men dimman lättatde ! 
      Det är roligt att planera saker o ting ! Även korta resor, i ens närhet ! I morgon förmiddag skall jag cykla till Åmmeberg o sjön Åmmelången och den Katolska begravningsplatsen ! Viker av över bro för att komma dit ! Och platsen är väldigt vackert belägen med härlig utsikt mot andra sidan sjön ! Där jag kommer ifrån !
             Jaa, det här är den närmaste platsen där jag kan bejaka mina Katolska rötter ! Se Bl.a. Belgiska, o Tyska namn på gravstenarna ! Och platsen lämpar sig för mediditation o vackra tankar ! Tyska o Belgiska namn ? Jaa, folk därifrån hjäpte på 1800-talet till att bygga järnvägen mot Zinkgruvan ! Går att googla om det ! Ett namn som finns på en gravsten är Schmidt, vanligt namn i Tyskland ! Och det hette min mormors mor som flicka ! Och begravningsplatsen sköts av Zinkgruvan ! Skall kolla upp dess skötsel ! Har varit si och så nån gång ! Men när jag var där förra året var den bra skött ! Och det fina vädret , kanske det blir lite molnigare ! Men  " siarna " har haft fel förr !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0