Har röstat sen över en vecka sen !

Det är ju bra o veta vilket ben man  står på ! O ju mer dom älter om SD desto mer röster får dom !   Vilket kommer att krångla till det för det politiska livet i Sverige ! Vare sig dom får 8 eller 10 % av rösterna ! Vi har ju en demokrati och SD är ju inte förbjudet ! Men det är inte förbjudet att bemöta dom ! Sen oavsett regering, vad gör en regering om dom inte stöder eller stöder deras förslag ! Om dom inte  har med invandring o göra !
            För min del får man ju gratulera  om  "rödslipsarna ,  bröderna Marx " vinner valet ! Men jag kommer inte att gratulera svenska folket i så fall ! Desperationen verkar stor ! Läste igår att när det skulle räknas ut vem som vann duellen i  tv-4 av S-eller M-ledaren ! Då saboterades denna uträkning av en S-sympatisör ! Men enligt senare uppgift vann statsminstern den. Skall inte sådana här tilltag beivras !? 
             Nått eldorado i  Sverige med det tillstånd i Världen som det är , ekonomiskt bla. o krig mot I slamistiska staten t.ex., vad än oppositionen än lovat, lär det inte bli ! Hade varit bättre o ha en regering som består av 4 samspelta partier ! Hur mycket t.ex olika skatter skall höjas, vilka % satser,  har ingen  nån aning om när det gäller oppositionen ! Och Sverige tillhör ju toppen av länderna som betalar mest skatt, särskilt då progressiv ! Skall landet nu få ännu högre i en lågkonjunktur ? Det kan ju dom tänka på som går o röstar idag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0