Inte blev det någon vinst i går heller !

 På V-75 ! Men har ju vunnit en dag till i mitt liv ! Bara en sån sak ! På svågertipset, som jag nu skall stå för i en månad fick svågern in en femma ! Idag är det kriteriefinaler på Solvalla ! X-tra V-75 ! Där får Harry Boy hjälpa  mig ! Det är ju tråkigt att spela Harry Boy !  Men prövar en månad ! Så slipper jag tänka dubbelt när jag står för Svågertipset !
        Arsenal spela ju oavgjort igen i ligan mot Tottenham ! Har inte förlorat nån ännu ! Men det går ju inte bara o samla på enpoängare !  Vunnit Två ? Resten oavgjorda ! O skadorna finns på spelare redan men fler skadade igår ! Hoppas inget långvarigt ! Och tror dom saknar centern Giroud  mycket ! Som varit borta ett tag nu !
        Örebro är ju en bra sportstad ! Många lag i de översta ligorna ! Och när det gäller herrarna i fotboll så ligger dom ju på ganska fast mark ! Även ifall dom förlora mot Ifk Göteborg ! 
         Damerna i fotboll Kif ligger nu tvåa i damernas allsvenska !  Ligger bra till för att spela cupmatcher !
 Örebro hockey går ganska bra nu ! 2 vinster i rad ! Men slarva bort en poäng mot Djurgården ! Ledde med 4-1 men vann med 5-4 i förlängning !
            Jaa, dass var alles von Johannes, Jahan, Jan ! Denna uppräkning är en symbol för generna inom mig ! Dom som jag inte vet nått om innan 1800-talet ! Dom i Tyskland ! O nu blir det snart motion ! Med avbrott för köp av en Harry Boy ! Håll tummarna !
              Hittas det  något bra motiv för mobilen eller kameran ? Så tittar jag kanske in här innan V-75 börjar på TV ! 
         Det är  många herrans år sen det spelades  ! Bingolotto ! Men Ingvar Oldsberg har ju trätt in på arenan ! Så det blir att spela 18:30 ! Han drar nog folk Ingvar ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0