Ja visst ! Är jag även intresserad av det ! Vädret !

Ang.lära mig om väder o vind i nuet o hur klimatet varit ! O varför ! Att ta ut elände i förskott när det gäller vädret intresserar mig inte ! Sällar mig inte till domedagspredikanterna, som sagts innan !
               Häromdagen såg jag en stor svart löpsedel tillhörande en av kvällsblaskorna ! Dom som ett år slogs om monsterkyla i mars eller extremvärme samma månad ! Om det komms ihåg vem som gissa rätt ? Gör jag men nämner inget namn !
         Joo, så här Blir vädret i oktober stod det ! Hur många likn. rubriker har man inte sett under de senaste åren ! Med siande ännu längre fram i tiden ! Och tjatas på meterologerna har jag förstått att det gör !
          Nu jag gått in o på en vädersajt ! En med komboväder ! Väder från 3 olika håll , norskt,svenskt o amerikanskt ! O denna sajt kunde inte säga hur det blev i Oktober , p.g.a. det o det ! Man trodde att vädret skulle bli normalt för denna månad ! Jaa, dessa förbaskade kvällsblaskor ! Inte konstigt att dom sjunker i popularitet ! Själv köper jag som sagt inga längre ! På nätet tittar jag bara på sporten på nätet, och med ingående av  V-75 ! Dessa jädra kvällsblaskor ställer till förtret för människor som inte är pålästa ! Men deras löpsedlar med stora svarta bokstäver undgår man ju inte o se i t.ex. affärer ! Och det här konstateras o tycks ! För människornas skull !
              Jaa, vädret har nu varit under det normala för dygnets medeltemperatur för de senaste 4 dagarna enl. svensk vädersajt utan reklam ! Bara så ni vet !
          
         V-75 tippset var det ! Tävlingarna går i dag på Solvalla ! Famlar i blindo som vanligt ! Skall man ta 3 favoritspikar eller chansa på andra ! Verkar som ingenting hjälper nu förtiden ! Går dom in så blir det ju låg utdelning för det mesta ! Går dom in och det blir 2 högoddsare så blir det ibland som sist ! Ingen utdelning på 5 rätt ! Och går dom inte in då blir det ju inget ! Men den enda, enligt mitt sätt o se det, relativt stora vinst man fått in var ett system med 3 favoritspikar ! Och någon tusenlapp har jag nån gång fått in på en 50 kr Harry boy !
                       Nej jag ger aldrig upp, förrän jag satt skorna ! Sen får jag väl ha ombud !? Oj, oj ! ! Men lite lotto är det över även detta spel ibland !
                   Jag nu hoppas jag på en bra helg i sportens begivenheter ! MM !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0