Jaa, det är väl härligt o prata om, eller ?

 Är jag en förädare nu när jag tycker att det är positivt att prata om att ozonlagret är på väg att repareras o många männsskor i med detta kan ungå att få cancer ! Eller att det njutes av att prata om temperatursänkning än att ständigt få höra på ältande om temperaturhöjning utan facit på ?
          
 Nått annat som är positivt är att boule kunde spelas idag, trots temperatursänkning ! Och fotot är taget under kaffepausen mellan de 2 omgångarna ! Som slutade 1-1 mellan herr -o damlaget !
 Och avslutar med detta foto ! Vem tänker på att ta ut elände i förskott  när man ser detta foto inte jag iallafall ! Men så orättvist  som Sverige skrivits ner under valrörelsen så undrar jag " om det inte är dags att söka visum till Nordkorea " ! Jaa, med den kunskap jag har om åren mellan 1989 o 2006 så har mycket sten slängts i glashuset under tider som inte var så dåliga som nu ! Världen haft så stor ekonomisk kris sen 2008 ! Nästan utan dess like !
               Om jag nu inte emigrerar så kommer jag med kunskap o vetskap följa de 4 åren som kommer i massmedia ! Och med vetskap om de  löften som bl.a. S gett svenska folket ! Kanske en oväntad högkonjunktur kan rädda bl.a S !?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0