Jaa, fler vackra bilder !

Jaa, jag har ju svårt att ta ut elände i förskott ! Att  älta,o ta politiska poäng på uselt klimat i framtiden ! Då pratar jag hellre om hur fint vädret är idag ! Begriper mig inte på folk ibland ! Carpe o crea diem med framtidstro även om det bara håller till i morgon !
 Tror att jag börjar med det här fotot ! Har haft något likn. häromdagen ! I närheten av strandpromenaden !
 Vi fortsätter framåt ! Och då togs detta foto ! Har tagit liknande foton innan , men vad då då, detta togs idag !
Det är bra att ha bildbevis när det pratas om hur uselt klimatet ochså är , extremt hit o dit ! Tror vi att det alltid varit ett jorden eldorado innan ! Vädret kanske blir ännu bättre i framtiden ? Nu svors det i kyrkan ! För naturligtvis har " du" bevis på att det inte skall bli så ! 
 Det här fotot är taget längst bort på strandpromenaden , österut ! Och platsen här är Hagabadet ! Och här har Tåtte o Melissa badat ! Hoppas nån visar dom detta fotot ! Jag har mest badat på Borgmästarholmen !
Och det här fotot är taget på holmen som syns på föregående foto ! En liten en förbunden med fastlandet via lång spång ! 
 Efter detta foto begav jag mig av till affär norr om där jag bor ! Så motionsrunda blev ganska lång ! Och när jag gick ut på den var det 12 C o molnigt men under färden kom solen fram och nu är det över 20 C ! Obs. i skuggan ! Få se om det blir nått mer inlägg idag ! Och har väldigt svårt för politiker som bara letar efter fel fast det finns det som är bra efter omständigheterna ! SCB :Svensk jobbmarknad bättre än Eu ! Men nervositeten att förlora ytterligare ett val gör att nuvarande regering inte får ett enda beröm trots ekonomisk nedgång i en global Värld ! Sånt där genomskådas i RÄTTVISANS namn !
Trackback
RSS 2.0