Jag gav järnet !

 Jaa, det gjordes ! Efter att gått kortrunder i närheten av hemmet, 30-45 minuter ca tio dar gav jag mig ut på min långrunda på ca 2 timmar , nått ! I god fart o med handlande mot slutet ! Fick tåga hem med tunga kassar ! Har lite träningsverk nu i vaderna ! O det är väl bättre det än att sitta i soffan o gnälla på Alliansen eller grannen ! Nått som en annan inte ägnar sig åt ! Då hade jag väl inte haft  den gnista som finns !? Denna gnista tänds ganska lätt även i vardagen  beroende på bl.a. att jag fått bli så gammal som jag är !!! Vare sig det bos i " Korpilombolo eller Katmando ! " Symbolik för personligheten !!!
         Och det är väldigt bra att ha facit på att man lever som man lär !
 Vackra bilder var det ! Dom är bra att för sinnet oavsett om dom kommer från Askersund eller Karpaterna  !
               Och som sagt lär man sig nåt om mänsklighetens o o klimatets historia o lägger till gener o dna så kommer man underfund att mänskligheten är på gott o ont, liksom klimatet ! För att den består av en MÄNSKLIGHET av MÄNNISKOR ! Ibland är det en slump , vad som kommer fram hos individen beroende på arv o miljö, benägenhet ,händelser, plats på jorden o.s.v. !
 Så småningom kom jag upp till hembygdsgården ! Det var som att återse en gammal kär vän ! Efter en del dars frånvaro ! Kommer att ta ett foto här en gång i veckan för att följa vädrets präglande ! Intressant  ! Får väl bli torsdagar då ! Och sen gick jag in i stadsparken !
            Jaa, om jag tänker på alla år en bott i Askersund ! Hur många ggr har man inte gått här sommar som vinter , vår som höst ? Snabb uträkning ! 2 x 52x 9 ! Nått !  1000 ggr nånting ! Men det är här ! Rundorna o cykelturerna ! Kommer ju upp ännu fler ggr ! Km då ? Mycket mycket, mycket mer !
Och här avlägsnar sig guben från stadsparken mot nästa skogsområde ! Det vid idrottsplatsen ! 
 Och här har jag gått igenom detta skogsområde  till vänster o befinner mig vid idrottsplatsen ! Man kan ochså se stadsparken härifrån , uppe till höger !
                     Här har man väl en 20 minuter till hemmet ! Men innan  dess så handlades det ju ! Visst är man en handlingens man ! Ännu en skön dag i Jahans liv ! Jaa, Johannes, Jahan, Jan !
           Har väldigt svårt för att uppsöka mörkrets furste ! P.g.a. kunskap om det som varit i våra geners historia !  Carpe o Crea diem med förvissning om att Världen inte är uslare än någonsin o inte klimatet heller ! Om vi följer mänsklighetens historia !  O vet du hur det blir om 50 år, klimatet ? Då är du den förste domedagsprofeten som har lyckats !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0