Jag kan inte räkna dem alla !

Väljarundersökningarna ! Än så går dom upp o än så går dom ner ! Än så har Fi 2,1 % o nästa dag 4,0 % ! Och om 3 platsen bland väljarna, mellan Mp o Sd  så kan nån komma över 10 % och nästa gång kan det vara 8,9 ! Och än räknas alliansen ut o än kan dom ha möjligheter ! Och den sista som visade större skillnad, beskrevs glatt i nån tidning med orden att alliansen fick en ishink vatten över sig ! O dom här massmedia, tidningarna, som  jag tycker har valt sida för länge sen är knutna eller har knutit an till vissa institut !
                   Men nu verkar det som dom inte kan räkna ut C eller KD längre ! Har ju varit stora rubriker när dessa partier legat under 4 % . Jaa, det är det här med att sälja  tidningsexemplar ! Och på nätet är dom översållade av reklam. Enligt min mening är massmedia sämre än någonsin ! Ibland kommer svarta rubriker ut innan dom är bekräftade ! Och orkar dom vända på myntet så blir det en liten notis inne i tidningen ! Privata vårdhem skrivs med stora bokstäver om det begås tillkortakommanden , mänskliga eller omänskliga, kommunala med små bokstäver ! 
                Sverige ligger enl. undersökningar bla.till de bättre när det gäller välfärd mm i Europa ! Ja du milde vad genomskådbar denna valrörelsen är ! Regeringen läggs det ut en spikmatta för ! Oppositionen färdas på en utlagd fin matta ! 
           Såg att det skall vara en partilledardebatt i TV 4 i kväll ! Den kommer att ses ! Och naturligtvis den i morgon på Svt ! Regeringen vet jag var jag har ! Dom har regerat tillsammans i 4 år utan regeringskris !  Kommer särskillt noga följa oppositionens 3 ledare ! Och utfrågarnas neutralitet ! Jag vet år vilket håll journalisterna lutar åt i Sverge ! Vi får se hur det är med utfrågarnas fria och oberoende utropande !
             Det är bra att vara påläst om vad som hände i Sverige mellan 1989 till 2006 ! Ex ! En S-ledare sänkte skatterna för de rikaste i Sverige med 20 miljarder ! Han var rädd för att dom skulle skriva sig utomlands ! För att rädda finanserna togs av ATP-pengarna ! Arbetslösheten friserades ! Det bockades för " finansvalparna i New York " .
 Följande siffror ang. arbetslösheten finnes Juli 2005 7,7 %, Juli 2006 7,0 %, Juli 2014 7,1 %  ! Och ungdomsarbetslösheten räknas inte på samma sätt som en del andra länder gör i Europa ! vilket gör att den ser högre ut än den förtjänar ! Unga väljare verkar väldigt dåligt pålästa när det gäller hur det varit !
                    Och blir någon av partiledarna aggresiv o inte svarar på direkta frågor utan glider undan ! Då är dom avslöjade direkt , vare sig dom bor på Östermalm eller inte ! Det här med att leva som man lär !
                 Har redan röstat ! Och nu kommer bara egna tankar ang. valdebatterna ! Det känns väldigt bra att vara påläst när dom ses  ! Men efter valet....det blir det det intressantaste ! Och enligt min mening är det S-ledaren som får det besvärligast ! Hur skall han sy ihop det ! Vilka skattehöjningar blir det ! Hur blir det med kärnkraften, hur blir det med försvaret och så vidare ! Klarar han pressen ? Om han skall bilda regering !
             Vet var jag står ! Har skrivit vad jag tycker ! Så nu inväntar vi debatterna o valresultatet !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0