Lördag hela dan !

Med V-75 o tennis, spänning o livslust ! Och som människa har man faktiskt rätt att även påpeka det som är positivt för en som individ ! Det är ganska märkligt att  det positiva ang. det som faktiskt även är poitivt säljer så dåligt ! O det behöver inte betyda att man är övermaga o en egoist ! Vem vill inte att alla skall ha det så bra som jag har ! O nu pratar jag inte om pengar ! Man har ett liv men en del drabbas olika , av egen förskyllan eller andras ! Låt oss som har solen som bokmärke synas lite mer !
     Har satt ihop 4 spikhartys a` 50 kr styck ! Det har jag råd med !  Och det är roligare att sätta ihop fler system än ett enda ! Och i morgon kommer x-tra V-75 på Jägersro men då satsas det en betydligt mindre peng !
        Tennis ja ! I dag kommer 2 fina semifinaler för herrana i US-open på tv , efter V-75 ! Och en av dom idrottsmän som jag beundrar mest Roger Federer, numera med Stefan Edberg som mentor, spelar i en av dom mot den mycket duktige kroaten Cilic ! O som Federer vände på matchen mot Monfils ! I den andra spelar favoriten till titeln Jokovic mot japanen ..  nånting, glömt namnet ! Youkoshira , nää
          O nu när jag lämnar in tipset snart så kommer det att inhandlas trisslott och något smaskigt till middag ! Som inte behöver lagas till ! Ja det här med att livsnjuta det går med små medel om man har det rätta sinnelaget !
         Och med facit i hand är detta bekräftats ang. undertecknad  sen länge !  Vardagsnjutandet via motion t.ex. o kryddor till helgen !
               Våga vinn , var dig själv o kör ditt race, efter förmåga ! O rita solar !
         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0