Som väljare gäller det att vara påläst...

...o inte sticka upp fingret i luften o känna efter vilket håll  vindarna blåser ! Och vad hände egentligen efter dessa kurvor och innan ? Joo många levande , unga som gamla sattes " som undantatag ensamma i hemmet " ! Och försvann från arbetslöshets statistiken ! 
         Ibland tas ju det här med barnfattigdom efter svenska mått mätt upp innan ett val. För dom som då inte är pålästa så rekommenderar jag Rädda Barnens statistik i frågan inte bara för 2013 i utan även många år innan dess , innan 2006 !
           Och sen vet vi ju sen förra valet att regeringen förhörs om enskilda människor som trillat mellan stolarna ! Om ni nu tittar på ovanstående kurvor ! Vad tror ni hände med dom människorna ? Apropå trilla mellan stolarna !
          Nuär det ju inte många dar kvar till valet ! Själv skall jag gå att förtidsrösta idag ! Efter boulen ! Och en av otaliga väljarundersökningar har kommit idag ! S tappar bl.a. inget parti utom Fi är under 4 % och SD är större än Mp ! 13,6 % av väljarna har inte bestämt sig och undersökningen är inte statistiskt säkerställd ! Nu först så här nära valet kan man lägga vikt vid dessa undersökningar, kommenterade av statsvetare för det mesta med vänstersympatier ! En sak är säker efter att ha läst om S-ledarens uttalanden kommer inte förvirringen att minska o den rödgröna röran att bli mindre rörig !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0