Verkligen intressant att läsa !

För oss som inte tar ut elände i förskott med datoriserade matematiska mallar ! Eller utan ! Det är nämligen så att ozonlagret är på väg att repareras och kan återställas till den nivån som det var för drygt 30 år  sen ! Detta har WMO meddelat  idag !  Har själv undrat över de låga siffrorna ang. UV-stråningen som jag läser om ibland , lågt ,minimalt !
                   Och det här med isarna i Antarktis, som var mer utbredda än nånsin i juli ! Som sagt ta inte ut elände i förskott på det ni inte har facit på ! Ingen människa i Världen , inte ens vetenskapsmän kan veta vad som händer med klimatet ! Har skrivit det innan . Jorden, månen o solen  o mycket annat hittar på saker som ingen kan förutsäga ! Hur många matematiska datoriserade mallar dom än har ! 
                Och dubbla budskap ang, isarna i arktis kan man få ! Det har gått sån prestige i klimatfrågan ! Men ingen vet vad jorden kan hitta på ? Kanske kan självläka ? Har ju överlevt svåra katastrofer o sträng kyla o hög värme o meteoritnedslag ! Oavsett domedagspredikningar så var det här en glad nyhet i NUET !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0