Vilka fina foton med mobilen vågrätt !

 Jaa, jag kommer att noga se om den nya regeringen håller alla sina löften ! Och älter man t.ex. elände o går sönder tillräckligt ofta så går folk på det ! Psykoligiskt knep !
 Det är knappt så man behöver sin vanliga kamera längre ! Vilka foton från dagens motionsrunda ! Kyligt på nätterna, soligt på dagarna ! Och kyliga nätter räknas in i medeltemperaturen ! Så det där med extremt varmt lägger vi undan !
 Det gick bra ochså på dagens runda ! Trotts nattvaket ang. valet ! Vaknade dock 8 ! Så det blev rätt bra sömn !  Och om jag är deprimerad efter valet ! Nähä, vi lever ju i en demokrati ! Så nån statskupp behövde vi inte uppleva ! Jaa, SD ! Det är lite psykologi där ochså ! Ju mer man älter om dom desto mer röster får dom, verkar det som ! O hitta t.ex. då att deras ledare spelat på nätet ! Då blir han mobboffer ! Massmedia säljer väl på honom men nått psykologiskt tänkande verkar dom inte ha !
  Och på den här bergsknallen nära Hembygdsgården står det en träbänk ! Som man kan sitta ock filosofera på ! Jadå, det är Vättern som skymtar ! Och rasism det gäller ochså minoriter i Världen ! Inte bara invandrare ! Jag vurmar mycket för Romer, Judar , Syrianer m.fl. folkgrupper ! Dom har varit förföljda i århundraden ! Och idag var jag en riktig förrädare ! Gav ett leende o en 5-krona till en Romsk kvinna !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0