Vilket bra uttalande av Annie Lööf igår !

Jaa, jag beundrar denna kvinna ! Och igår hade hon ett uttalande i Svt som var rakt o ärligt ! Och med tankar som jag ochså har ! Om det nu blir en regering bestående av S o Mp och dom lägger fram ett förslag som går igenom om SD röstar ja till det ! Drar dom tillbaks det då ? Sd har ju varit i riksdagen dom senaste 4 ! Och gått emot regeringen då ! O vad har då inträffat ? Tror ni att S-oppositionen rösta med den dåvarande regeringen Reinfeldt !
          Jaa, håller på Alliansen ! Och efter att hört Annie Lööfs uttalande i går, innan och under valrörelsen så blir hon min nya taleskvinna inom Alliansen ! Hon uttalar sig precis som jag tycker/tyckt o tänker o säger om de rödgröna !
                  Efter gårdagens cykeltur och gående uppför backar så vaknade jag idag i fin form och kämpaanda ! Motion allá vanligt blir det med handlande på vägen hem ! Dimma är det nu , 6 C ! Och hösten närmar sig, kan väl inte ens MP säga emot ! Och Mp hur har vi det nu med ozonhålet o isarna i Antarktis ? Var nu lite positiva ! Det här har vi ju facit på !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0