Visst är jag en livsnjutare !

 På min livslinje Från rötter till barnbarn ! Och efter mina omständigheter ! Att ha facit på detta , både via bildbevis o annat är inte dumt ! Ger mig inget annat val ! Inte svårt att leva upp till det oavset Världens upp o ner ! Hjälper jag nån genom att gå med i domedagskören ? Är man kärringen mot strömmen ? Hoppas inte !
           Och detta motiv utanför fönstret har även upprepat sig idag ! Får man vara nöjd o tacksam över oavsett ! Hjälper det andra om man springer med i buffelhjordens uselhet ? Där allt görs till vitt eller svart ! 
Motiven upprepar sig som sagt ! Men utan sol idag ! Men med en liten titt ! Cyklade till stan, uträttade ärenden och tog en tur på strandpromenaden !
 Sen cyklades det lite i utkanterna av staden Askersund ! En stad med en fantastisk natur med höjder, skogar o dalar ! O t.ex. en strandpromenad som börjar bli välkänd ! Är här norr om stan ! Man färdas ju på livets väg ! Det är bara att tacka o ta emot oavsett när färdandet tar slut ! Och tack vare mina rötter så färdas jag på denna stig ! Jaa, det här med att filosofera om realiteter o förnöjlelse ! Det håller mig på banan oavsett vad som händer imorgon !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0