1 april ! Och braskande rubriker o artiklar skall lura folk !

Dagens lundrejerier håller inte enligt min mening samma klass som gårdagens ! Vem kommer inte ihåg när det utropades ang färgtv ! Trä nylonstrumpa över tv:n ! Den klassen kommer massmedia inte upp i idag !
        Vi har en väldigt rolig finansminister ! Enl. TT har hon fällt följande ord ! Inför tillägsbudgeten i vår !
- Vi  kan inte ha rock`n`roll och tjolahoppsan -  Nää, oj vad jag saknar Anders Borg !
 
    Och min morgontidning ! Vill inte nämna namnet, hade idag tipsförslag på V-75 inför den 28/3 på Solvalla ! Mig lurar dom minsann inte ! :)
 
 
 På agendan om man får som man vill ! Motion med ingående av handling på hemvägen, städande , och i kväll promenad mot lokal där äggsexa hålles ! Om jag kommer att egga upp mig, nää, måste ha kraft till hemgången ! :)
 
Vädret är väl ett aprilskämt idag ! Trots braskande rubriker, hit o dit ! Men lyser solen så  är det ju fint väder, vare sig det är vår, sommar, höst eller vinter ! Kan inte massmedia ochså komma fram till detta ?
 
Jag har vid ett flertal läst att kolkraften ökar i Världen ! Liksom konkurrenten vindkraft ! Enligt artikel i Epoch Times för några år sen lästes , som jag sparat, - nära 1 200 nya kolkraftverk planeras över hela Världen - :
 
Jag har alltid haft följande fråga ! Tror ni t.ex. Kina klarar sitt el-behov utan kolkraft ? Om man går och tittar på fler länder kan man ochså ställa den frågan ! Till landet Tyskland t.ex. Och skillnaden mellan Frankrikes o Tysklands sätt att tackla energibehovet , idag, är ochså intressant att titta på ! Man kan ochså titta på en del andra grannländers sätt att tackla energibehovet ! Och vad dom då även kan exportera via nätet !
 
Kunskap leder till att man genomskådar följande ! Vilka miljarder som t.ex. står på spel när det gäller att prata för varan o spela ut energislag mot varandra ! Att bygga så många vindkraftverk som möjligt gör att direktörerna där bara hittar fördelar för vindkraften och nackdelar för andra energislag ! Och det här med att slopa kärnkraft o kolkraft ? Tror nån att välfärden för folken i dom länder som är beroende av den tjänar på det ! 
          Och mycket negativt som utropas om klimatet utan facit ! Vilka tjänar på det ! Och hur kan det nu vara att koldioxidutsläppen inte ökar längre ! För att man lägger ner Kärnkraften ?
Och med följande bild vill jag muntra upp oss alla , som Har fötterna på Jorden o Armarna mot Himlen !  Och som via kunskap genomskådar mycket av populism , lobbyism o braskande rubriker ! Allting är ett spel för miljarder , vare sig det blir minus elle plus i framtiden , när det gäller  t.ex. temperaturen ! 
 
 

Kommentarer
Postat av: väderkarta.se - Klart Väder

väder i kväll: Fortsatt ostadigt
Uppehåll i stora delar av landet men någon regnskur kan förekomma i östra Götaland och Uppland. Lätt snöfall kan falla ur molnen i fjällen och temperaturen sjunker under nollan i nästan hela landet natten mot torsdag.

Svar: Om tio dar då ! Ingen särskilt bra träffprocent !
Jan i Askersund

2015-04-01 @ 12:26:03
URL: http://vaderkarta.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0