Det har varit en givande helg !

Joo, det är annandagen idag ! Men ändå måndag ! Och om jag får bestämma så blir det mycket motion i veckan ! Hittils har det ju varit ett givande koncept för mig !
 
I fredags tittades på Påven i Rom ! Och lyssnades på den utmärkta kommentatorn ! Jaa, där hade jag gärna  varit med i sångkören eller som åskådare ! Är väl ingen sämre människa för det ! ?
 
Vädret ja ! Sol idag, dimma i morse , minusgrad ! Jaa, sommaren ! Längtas ju efter ! Men tålamod ! Har ju själv varit i Stockholm , 20 år i sträck i slutet av maj ! Och har då upplevt både sommar o svalt , regn o sol ! Ibland verkar det som folk vill ha sommar året om !? Har man det nånstans ? På södra halvklotet , så sjunker ju nu temperaturen i t.ex. södra Chile , Australien o Antarktis ! Södra Chile ! Där brukar jag titta på Punta Arenas temperaturer ! I Sibirien kan dom få sommar i 2 månader ! Innan temperaturen sjunker igen !
         När det gäller det som en del tycker ,usla vädret i Sverige ! Så får vi väl då förbanna dom som inte stanna upp i Italien, Grekland t.ex. på sin vandring upp till Skandinavien ! Jaa, i somras gnälldes det på en del håll över att det var för varmt vissa dagar ! Som sagt är glad över att jag ser att det är väder ute , för varje dag som går !
 
Varit mycket sport i helgen ! Arsenal slog Liverpool med 4-1 ! Norrköping- Örebro 1-1 i seriepremiären ! O Växjö- Skelleftteå möts väl i finalmatcherna i SHL  . 
 
 Och jackpot igen på V-75 inför lördagens omgång  på Jägersro !
 
           Vilket mediabrus i dagens samhälle ! Med trender som komma o gå ! Och där Världen beskrivs som uslare än någonsin ! Jaa, enligt min mening är massmedia uslare än någonsin ! Ibland verkar det som om dom på journalisthögskolan mest lär sig att skriva braskande svarta rubriker ! Säljer tydligen mest hos folk ! Och egen kunskap behövs i detta mediabrus ! bl.a  ang. mänsklighetens historia ! 
              Jaa, synnerligen märkligt att det kan vara över 7 miljarder i Världen ! Och att medelåldern stiger ! Och att en del länder fått det bättre med allt möjligt ! 
      Men att utlova fullständig rättvisa o jämlikhet ! I en Värld på gott ont ! Det är till att lura folk ! Det är ungefär som alla skulle få leva lika länge, ha lika mycket betalt , bli lika lite sjuka mm ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0