Jaa, det var en trevlig äggsexa !

 
         Här är man inte så långt ifrån lokalen där C-anhänngarna i Askersundskretsen träffades ! God mat och en intressant film att titta på om orginalet Walle i koja ! Ett männskoöde ganska gripande och som ochså visar den tidens avigsidor ! Går säkert o hitta fakta på nätet genom att skriva Walle i koja ! Fortfarande håller jag styvt på att jag föddes vid rätt tidpunkt på Jorden ! Även när det gäller klimatet ! Mänsklighetens historia börja inte när jag föddes !
 Innan jag kom fram till lokalen där vi träffades så växlades några ord med dessa vackra djur ! Inga travhästar dock ! Jaa, trav ja ! En v-75:a på fredag o en på söndag ! Och annan sport olika dar hela veckan ut ! Lite annorlund mot för när en annan växte upp ! I kväll kommer ju t.ex. den avgörande matchen mellan Leksand o Malmö redhawks om plats till SHL !
 
Sen blev det ju hemgång vid 21:30 tiden ! På norra kyrkogården nära hemmet togs dett foto av månen ! Ingen dumt foto faktiskt ! Månen har ochså betydelse för vår Värld ! Allting tas så självklart !
 Går ju ofta igenom Norra kyrkogården ! Och känner ingen skräck i mörker ! Detta foto är taget mot Asklunden ! Med tända lyktor ! Jaa, både glädje och sorg finns i livet ! Det får vi förstå även i välfärdslandet Sverige ! Hur än sorgen drabbar oss , gammal som ung ! 
         
   
Vackra bilder ! Är väl bra för sinnet ! Även inre som yttre ! Och foton från Carpahtian Garden Romania är även dom till hjälp för mitt sinne ! Är förtjust över att ha förmån att visa dom ofta !
        Trevlig Påsk önskar man alla ! Men mina dagar i helgdagarna kommer fortsatt bla, att bestå av motion ! De flesta dagarna ! Har ingen anledning att ändra detta för mig framgångsrika koncept ! Som både är till gagn för kropp o själ ! Så här blir säkert mer skrivet innan lördag ! 
          Och det gillar jag skarpt ! En av mina söner o hans fru sms precis att dom skulle åka till Budapest ! Nu ! Det gillar  jag skarpt som Världsmedborgare !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0