Jaa, en givande dag , hittills !

  Jaa, det gör jag ! Frågar folk om jag får ta en bild på dom ! O visa den ! Jodå, via Röda korset har jag påtagit mig en roll att hjälpa människor i möten o lärande av språk mm. Och jag tror inte någon i ett av mina t.ex.favoritländer Israel har något emot att jag  i Mänsklighetens anda hjälper folk som blivit fördrivna från hus o hem av bl.a. Isis ! 
      Min musiksmak som  bl.a innefattar hela Mellanöstern  har jag ochså nytta av ! Och musiken i bl.a Grekland o Turkiet har ju avtryck av den musiken ! Som kan härledas bl.a. till den Bysantinska tiden !
     Mer man kan ha som gemensamma intressen , fotboll bl.a ! Jaa, här krånglas inte till det ! Ibland kommer jag med roligheter som det skrattas åt ! Men politik o religion är inte något brett samtalsämne ! Har ochså nämt att man varit både i Kristna kyrkor , Moskeer o Synagogor ! Punkt slut !
 
 
 På hemvägen från samvaron gick jag denna väg hem ! Och tänkte på Jerusalem ! Där jag besökt olika byggnader från olika religioner ! Jaa, även den urgamla Synagogan på Masadaklippan !
 
   
  Det är väl klart vi skall ha med ett foto från Carpahtian Garden , Romania ! Som tydligen ochså ibland visas i andra länder via denna blogg !
 
 
 Tänk att man även kan visa foton från The Cult Cat ! Även detta kan ju intressera folk , from the World !
 
        Jaa, ikväll blir det till att titta på Champions League ! Barcelona möter ju Psg ! Zlatan lär väl vara med ! Och Bayern München skall hemma försöka ta upp underläge på1-3 mot Porto ! Klarar dom det ? Ich hoffe dass ! Meine Deutsche freunde !
        Fotboll ja ! Örebro Sk verkar totalt tappat formen dom hade när dom gick till final i Svenska Cupen ! Förlora mot Sundsvall med 3-1 igår ! Har bara en poäng i allsvenskan hittills !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0