Jaa, så var det ! Inget konstigt eller ovanligt !

     Jaa, där det var soligt och lugnt ! Kunde man ha tagit shorts på sig ! Men där der var skugga o blåsigt kunde man tagit vantar på sig ! April är det ju ! Något som förvånar mig är att det är så lite änder vid strandpromenaden ! Tycker dom inte om byggandet av den nya skolan ?
 
 
 Visst foto från strandpromenaden längre bort ! När isen ligger går man ut här ! Och under de här 10 åren jag varit här har isarna funnits funnits allt från några veckor till flera månader ! 
 
Det här har jag inget emot att fota ! Asklunden på Norra kyrkogården ! Har man devisen Fötterna på Jorden o armarna mot Himlen så ! Om jag står här o deppar o orar mig ! Nää ! Att hamna på en kyrkogård tillhör väl ochså livet ! Men jag programerar ständigt in att jag skall bli lika gammal som farmors far Anders som blev 93 1923 ! Hjärnan tar gärna emot sådana budskap !
     
  Joodå ! Dagens Vackra bild från Carpahtian Garden , Romania ! När jag ser mig om i Världen bl.a. på nätet så är det musiken , Vackra bilder o kulturen o historien som gäller ! I Rumänien finns väl ochså folk på ont o gott ! Skulle aldrig falla mig in att som svensk slå mig för bröstet när jag ser till vår historia  ! Och om man tänker på Romer ! Hur har dom blivit behandlade i Sverige ! Har ni hört talas om Rasbiologiska Institutet ! Som las ner i slutet av 50-talet !
             Man får ju tänka sig in i hur en del länder haft det I Europa innan muren föll ! Och vi slapp vara med i både första o andra Världskriget ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0