Jaa, vad skall man börja med ?

 
 Här är ett foto från nära hemmet ! På väg väster ut på en runda som går motsols ! Via norra kyrkogården , torget, hamnen , strandpromenaden !
 
Och från strandpromenaden hamna man på hembygdsgården ! O satt o njöt ett tag i sol men lite kylig vind ! Sen vidare genom 2 skogsområden och förbi idrottsplatsen till Bergslagsvägen , gamla genomfartsleden i Askersund, .o hem längs den ! En bra runda i skaplig takt ! Nära hemmet träffa jag en av mina vardagshjältar ! Älldre man som satt i rullstol med avkapat underben ! Och tog sig fram via armarna ! Och han sade med ett leende ! Det här är bra träning för armarna ! Det här med att kämpa efter sina omständigheter !
 
         Vad tänker man när man ser dessa löpsedlar ! Jag tänker så  här ! Journalistiken går ständigt framåt ! När det gäller att hitta braskande säljande nyheter ! Nää, vet ni vad ! Bäst o sämsta vårdcentral ! O snart kommer det väl en löpsedel om att våren störtar in o en som handlar om vilka som tjänar bäst o är rikast i Askersund ! En annan behöver inte skylta där i varje fall ! Bu för kvällspressen !
 
 
 Joodå har man förmånen att ladda ner vackra bilder från Carpahtian Garden så klart man gör det ! Våren går väl framåt här ochså !?
 
 Sen tar vi det här fotot från The Cult Cat ! Det kan väl ingen motstå !
 
Vill inte att Bayern  München o Barcelona möts i semin i Champions League  ! Vill att dom skall mötas i final i stället ! Efter att bl.a nått av lagen har slagit ut Real Madrid !
 
             Tiden går så fort ! Nu får jag börja  på o  tiita på loppen i lördagens V-75 på Åby ! Med Olympiatravet ! Där norsk häst är favorit !
          Have nice day ! Haben sie eines gutes tag !
 
 
 
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0