Jaha ! Då var denna uppvärmning inför veckan som kommer klar !

  Jaa, det blev en lång runda ! Med en del sol och kvarvarande kylslagen luft i skuggan sen kylslagen natt ! Nu är ju våren utropad igen via braskande rubriker ! Jaa, blir det bara sol på dagarna ett tag så blir det givetvis varmare även i skuggan ! Och kylslaget har det varit även söder om oss ! Under 10 C i Budapest t.ex. ! Vår utropades även av massmedia för 3 veckor sen ! O inte ens dom vet hur allt blir i förskott !
 Jaa, har ju påpekat innan att många spår från istidens  härjningar ochså finns i Askersunds stad ! Och dess skogar ! Mycket kuperad terräng ! Med sluttande mot Vättern ! Och i skogarna många sådan här sten-och klippblock !
 
Härliga minnen har man från den här tiden ! När våren kom ! Vare sig det gällde lång-eller korttripper ! Jaa, in på nån småväg o upptäcka vackra vyer t.ex. ! Tror att det längsta jag var med denna 1100-kubikare var till Möns klint i Danmark ! Kanske det är ännu längre till Hjo eller Örebro ! Som man åkte till från Simrishamn ochså ! Det är det ! Sen har jag inte haft något motorfordon ! 15 år sen den såldes ungefär ! Och den här modellen görs inte mer ! Men är populär bland nostalgiker !
 
 
Prenumerer ju på Länsposten ! Som kommer en gång i veckan ! Och där  är nästan alltid roliga teckningar av Birgitta Örn ! Om man nu har förstått vilket parti jag tillhör så förstås vilket parti som ligger bakom tidningen !
 
             Ikväll ? Tänker man bl.a. se på Vetenskapens värld ! Med rubriken Vilddjurens återkomst ! Det var positivt tycker jag ! Faunan skulle inte klara sig utan vildjuren ! Och det vildaste och farligaste djuret är väl människan ! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0