Lite foton från gårdagen , innan dagens motionen !

 I det fina vädret igår , innan fotbollen på tv , så togs en motionsrunda norrut ! Till denna backe , Väderkvarnsbacken ! Naturreservat med samma namn till höger om, norrut mot Gårdsjön ! Det här ser på fotot inte så brant ut men undertecknad tog det fram och åter till toppen , med glans !
  
       Jaa, här har jag nått toppen ! Och tagit detta foto söderut mot Askersund ! Vättern kan anas ! 
 
 
Och här har det gåtts några meter norrut från toppen ! Och detta foto är taget mot nordväst !
 
         Helgen har varit bra ! Med spänningsmoment ! Ungefär som fångandet av grodor i Farmors damm och när man satt inne i köket hos henne på 40-talet o bl. lyssnade på Pelles planetfärd , Sotlugg o Linlugg eller farbror Sven mm. Både Barnens brevlåda och sportreferat ! Fina minnen att bära med sig i nuet, bland många andra !
Jaa ingen jackpott på V-75 ! Men för en gångs skull miljonutdelning ! Men det var väl stora system som fick in det ! Sexorna gav 14 000 o femmorna 780 kr ! Men nothing för en annan ! Men , spännigen med sport är ochså givande ! 
         Tyvärr måste man konstatera att Örebro sk går kräftgång i allsvenskan ! Stryk borta mot Aik med 3-0 ! Ligger sist i tabellen ! Vad är det som har hänt med laget som tagit sig till den svenska Cup-finalen ?
        Jaa, Arsenal fick oavgjort hemma mot Chelsea ! Hade gärna sett att Arsenal fått in ett mål mot slutet t.ex. Då chanser ochså skapades ! Men Chelsea leder ju med 10 poäng ! Är nöjd om Arsenal blir 3 i topp o kvalificerar sig till nästa års Champ. L  ! O tar hem den engelska cupfinalen !
           Visst blir det motion snart ! Och har besvär med den gamla" lössläppta telefonen " Batterierna slut ? Detta skall fixas först ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0