Vem vill inte hälsa vårens ankomst !

  Det här fotot har man tagit för nån dag sen ! Vem vill inte ha full vår o sen full sommar ! Men vintern har slagit olika i år ! Skandinavien har knappt fått kalluftsutbrott ! Sällsynt i år med nord-o nordostvindar !  Men kalluftsutbrott har i år drabbat bl.a östra Usa o sydost Europa ! Och det har till och med snöat i Syrien o öknen ! Det här ständiga skrivandet om extremvärme ! Att skriva om extremkyla verkar inte vara lika populärt ! Säljer inte lika bra när växthuseffekt är utropad i förskott !
          Har skrivit om det innan ! Skälet till att vi inte fick nån omfattande vinter i södra eller mellan-Sverige särskilt är inte växthuseffekten utan lågtryckens styrning från farvattnen runt Island mot norra ishavet över fjälltrakterna ! Har ju berättat innan om vad en meteorolog pratat om för mig ! Det här om journalisters ständiga ringande om hur kommer vädret bli i sommar eller några månader framöver ! Han var mycket irriterad över det ständiga ringandet om detta ! Svarade , kan inte ens säga hur det blir om en vecka med bestämdhet !
                Och vad läste man inte igår på löpsedel , med braskande rubriker ! Så här blir vädret i vår o sommar de närmaste 3 månaderna ! Oj,oj,oj, ! 
 
 Och efter som jag öppnat blomrabbaten så slutar jag mitt inlägg med detta foto från Carpahtian Garden !
            Nu blir det motion ! Och vem  "fightas inte för livet " trots att vi inte ens har garantibevis för morgondagen ! Oavsett ålder ! Och med den insikten gläds jag ändå åt mitt liv ! O tänker inte ta ut elände i förskott ! Hjälper varken " döda eller levande " ! Fötterna på Jorden o Armarna mot himlen !  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0