Det här med förmånen att få vara nöjd o tillfreds !

Jaa, o tänka i stort o smått ! Det är ju inte så svårt med dom rötter o gener jag har ! Och med dom anhöriga o kompisar man har i nuet ! Man längtar ju efter den förra regeringen men oavsett så tycker jag gnällandet i ett land som har det så bra som Sverige ....kan det vara så att ju bättre ett land har det o.s.v. ? Och faktum är att medelklassen numera är störst i Sverige ! Försök hitta ett fullständigt rättvist land i Världen där inga mänskliga o omänskliga tillkortakommanden uppträder !!! Och det är ju tur att de rika betalar mycket i skatt, dessutom är den progressiv ! 
 
Denna sol på bilden tycker jag om ! Det här med livsnjuta ! Kan  göras i stort o smått oavsett grannen har det bättre eller sämre än jag har ! O då tänks inte bara på pengar !
       Det här med att vara nöjd ! Det är ju inte svårt i min ålder ! Bara det att jag hade förmånen att slå upp ögonen även idag o kunna ut o motionera , efter vinnande koncept sen minst 12 år tillbaks ! Sen pensionen med andra ord ! Vid 65 års ålder ! För dom som ...är 77 år nu !
               Joo, ju mer man har lärt känna sig själv så vet jag vilka andra länder jag ochså hade trivts i !
    T.ex.bl.a. länderna Slovenien, Israel, Tyskland, Italien ! Jaa, t.ex. ! Joo, Schweiz ochså ! Ett land med 4 språk o gener via min mormors syster ! Brunner var namnet i det fallet ! Efter giftermålet !
             Det  här med nöjd ! Är nöjd när jag känner samhörighet med den övriga Världen ! Som ochså är på gott och ont, sen urminnes tider ! O alla länder " har sina lik i garderoben " Sverige inte undantaget ! 
          Och även en annan kan råka ut för Jante/ avund ! Men det har jag skakat av mig för länge sen ! :)
Jaa, och efter som det leves o lärs efter mina omständigheter så blir det nu motion i STRÅLANDE väder ! Med bl.a annat inhandlande av fågelfrön på hemvägen !
               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0