Joo då här plockas o donas !

 
Här har vi ett foto från gårdagens härliga motionsrunda ! Som sagt , det är bra att plocka o dona o ha gott om tid till det ! Vad är viktigt o vad är oviktigt ? Vad man kan samla på sig på 10 år ! Som är glömt ! Och man ingen nytta har av !
 Totte parakit sitter ofta på min axel eller bröst o njuter av tillvaron ! O får lära sig att sitta i buren lite mer ! Och när han vill ha uppmärksamhet så kommer ramsan Totte duktig med en vissling efteråt ! :) Det skall ni ha klart för er ! Att även fåglar/djur har känslor !
 
 Jaa, idag skall man på månadsmöte med pensionärsföreningen ! I  den vackra hembygdsgården ! Få se  hur många som kommer ! 
 
           Jaa, ibland kan det visa sig att det inte skrivs på bloggen, dagligen ! Och skriver jag inget så prioriterar man annat ! Utan att det behövt hända något att oroa sig för ! Det gäller även andra sociala medier ! Men ett skriver jag mycket på ! O där behövs inga långa meningar ! Och där luftas många av mina tankar o åsikter ! Utan att vara beroende av att " sticka fingret i luften " ! O göra sig populär !
 
 
Det är bra att ha en bur att sitta i ! Men det är härligt att bl.a. annat sitta på axeln hos den jag tyr mig hos, numera !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0