Banne mig , var det inte fredag igen !

 
Detta foto är retvitat från Der Brettermacher som wüncht guten morgen ! Vacker bild !
           
Jaa, fredag igen som sagt ! Nu jobbar man ju inte sen länge men en helg blir det som vanligt med vintersport, V-75 o fotboll från bl.a England ! På spåret i kväll skall vi inte heller förglömma ! Men en fördel är ju ochså att man är fri varje helg ! Det var man inte när man jobba på lasarettet !
         En höjdpunkt kommer ochså att vara måndagens kvällsmatch mellan Arsenal o Manchester City ! 
 
 
 
Med denna bild överförd från Best Pictures så visas en lite vintrig bild ! Vi får se hur vintern blir i år ! Vi har faktiskt ochså januari, Februari o mars framför oss innan vi gör en sammanfattning! ! Men ta de sista 10 åren så har det växlat mellan olika typer av vinterväder ! Men minnet är väldigt kort har man förstått ! Och kung Bore har alltid kommit igen ! Under årtusendens lopp !
                  Vill återigen påminna om att Frankrikes största elenergigivare är kärnkraft ! Med över 60 % till konsumenterna o övriga intressenter  ! O det här med klimatmötet just i Paris ! Hur mycket diskuterades kärnkraften ! ?
            Jaa, fick syn på WWW.KLIMATUPPLYSNINGEN.SE för många år sen ! Och sen dess har jag då haft förmånen att vända på myntet o höra andras åsikter som är insatta i ämnet !
           I dag har studerat artikeln som lyder KLIMATAVTALETS GRANDIOSA MAGPLASK . Mycket intressant att läsa . Ja det här som är comme il faut . Styrs ju även av människor som inte är några kännare i ämnet ! Vagnen hoppas på och de som har andra åsikter verkar närmast bli kallade för okunniga förrädare !
           Själv har jag pratat med en fysiker om Jordens klimat o vad som styr det mest ! 
             Jag rekommenderar människor att mitt i allt eländesutropande att vända på myntet o läsa om Klimatavtalets Grandiosa Magplask ! På klimatupplysningens hemsida ! Och följa denna insatta sajt i ämnet !
             Have a nice weekend !
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0