Då får man hinna med nått innan Engelska Antikrundan börjar !

Jaa, den Engelska Antikrundan tycker jag är mycket bättre än " efterapningarna " !
 
 
Jaa, visst var jag o gratulera mitt näst yngsta barnbarn Franke som fyllde 2 år i lördags ! Jaa, vilken kille ! 
 
 
Och alla var där av Frankes syskon ! Och detta är lilla Rut som är 3 månader nu ! En riktigt liten kalasböna ! Vilket smile när farfar pratar med henne ! Tycker ju om det här med att ta reda på namns ursprung ! Rut sägs ursprungligen vara ett Hebreiskt namn ! Namnets betydelse en av förklaringarna är Herdinna andra vänskap , medkänsla ! Det var inte dumt o få ett sånt namn ! 
          Jaa, Franke är ju av Nederlänskt ursprung som nämnts innan ! Och lär bl.a. betyda spjut ! Abbe då ! Naturligtvis ett smeknamn för bl.a Abraham ! O Kalle jaa. Karl väl då ! Men såg något med Finsk inblandning !
                 Jaa, då var Engelska Antikrundan sedd ! Mycket bra program ! Slår den svenska med god marginal !Jaa, det här är ju på nått vis en dagbok ! Med som den är döpt till med Allt möjligt ! Startade 2007 !
 
         Jaa fortfarande har batteriet till mobilen inte anlänt ! Och idag på förmiddan sågs vid 12-tiden lottningen till åttondelsfinalerna i Champions League ! Tyvärr lottades Arsenal mot Barcelona ! Men håller ju på båda !
 
          I värmeältandet utan facit kan det ju vara kul att kyla av sig med några minusgrader i Arktis oavsett + 1,5 C eller 2 ! Idag har Verkhoyansk -33 C, Hall Land -32 C, Grise ford -22 C ! Jaa i Antarktis stiger nu temperaturen, har inte ett dugg med nån växthuseffekt att göra ! På södra halvklotet går nu temperaturen upp ! Av helt naturliga skäl ! Australien,t.ex. som en gång hörde ihop med Antarktis går man ju nu mot sommar !
      Men i Vostok på Antarktis höjder är det - 25  C !
 
                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0