Från 2 till 7,3 miljarder människor på Jorden.!

 
Jaa, detta är staden Torres Vedras i Portugal ! Ingen stad man har hört talas om men här bor ochså medmänniskor ! Jaa, det här med att känna sig som Världsmedborgare är  naturligt för mig  ! Och mänskligheten ! Nämn nått land, stat som har varit riktigt rumsrent nu eller  i det förflutna ! Och det här med att räkna antal döda t.ex är väl mest rättvist att göra per capita. Och i så fall lär slaget vid Lund ha varit ett av de grymmaste, blodigaste ! Fotot via Every World City !
 
   Jaa, idag blev det en rejäl runda i stan ! Eftersom telefonen inte kommer till användning föränn på måndag gick jag tiil dom som står för det som bl.a. kommer i tv :n  ! Har varit väldigt dålig bild i flera dagar ! Och varför fick jag reda på när jag besökte kontoret ! Nån apparat hade gått sönder och träffade bl.a han som skulle byta ut den ! Alltså ingen box hos mig , på vägen till mig o andra kan man säga !
 
Jaa,  Arsenal klara ut det , med kniven på strupen ! Slog Olympiakos o gick vidare i Champions League ! Trots avsaknad av en del ordinarie spelare ! Vann med 3-0 ! Laget verkar alltid skärpa sig i pressat läge ! Och dom ligger ju 2:a. Premier League ! Och bredden på toppen och ingen har dragit ifrån ! Men som sagt tv-bilden var urusel ! Men nu har den blivit normal igen ! Har kollat !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0