Jaha, då var det plats för Helga !

Men vi på Österlen får väl inte samma dignitet som den som stormen Gorm avgav ? Verkar mera t.ex. Närke som blir utsatt ? Tänker t.ex. på den svåra storm som drabbade Sverige i början på 1900-talet ! Då var inte altt så väl förankrat som nu ! Och det var jo faktiskt ungefär då t.ex. min far föddes och hans föräldrar levde ! Mänskliga varelser dom ochså !  
 
          Jaa, plötsligt dök fredag upp igen och man får nytta av medfödd entusiam o spänningsnjutande !  Jaa, ränderna går aldrig ur, som väl är ! Även här i nuet !
 
        V-75 går på Romme ! Verkar bli plusgrader där men banan ? När det gäller övrig sport så fortsätter ju längdskidåkningens världscup i Lillehammer o det verkar gå o genomföra ! Frågetecken för backhoppningen ! Jaa, tyvärr så har Stna Nilsson o Markus Hellner tvingats ge återbud, förkylda !
 
 Och i Nordamerika forsätter utförsåkningen, fartgrenarna, i Lake Louise o Beever Creek ! O där är det kallt på höjderna . Och den ända tävlingen som hittils från mitten av november blivit inställd är utförsåkningen i Levi ! Jaa, skidskytte i Östersund har ju då ochså gått o genomföra ! Jaa fotboll blir det ochså i helgen ! O fortsatt tävlingar i Israel i kortbaneem i simning ! O Sara tog guld igår på 50 meter fjäril !
                    Då önskar man en trevlig helg ! Och vet att Världen inte alls ä uslare än den nånsin varit ! Möjligtvis massmediasamhället ! Som delvis lever på att skriva om " värre än nånsin  o uselhet med braskande rubriker " !
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0