Lite humor får man väl ha !?

 
 Jaa, den här  teckningen hitta jag och fotografera av den via datans skärm ! Dit jag ladda upp den ! Jaa, det här med värmen efter istiden ! Utan ångkraft, kolkraft, bilar eller annat !
 
Jaa, dxet här fotot togs i förmiddags ! Vyn är annorlunda men scenariot inget nytt vid denna tiden ! Grönt vid denna tiden har man varit med om förr i  tiden o i nutid ! Med några kalla vintrar imellan ! Bra att ha bildbevis !
         Nån vit jul blir det inte om högtrycken och lågtrycken har sina lägen o banor som även i november ! Mycket övervägande Syd, sydväst o västvindar ! Men i Europa är det ochså milt ! Jaa, men vintersporten hålls igång tack vare kallare på natten o konstsnö, på en del ställen ! Men minnet är kort ! I år gnälldes  det ju mycket över den kyliga våren o sommaren i Sverige t.ex. !
 
          Jaa, varit på stan ! Men batteriet till mobilen kommer först i morgon ! Men alvedon inköptes , dragit på mig en förkylning ! Men handlat har man ochså gjort ! Så frisk luft har det blivit !
 
 
Fotot hämtat via Best Pictures ! Jaa, jag själv är ju vintermänniska, en vit vinter är även bra för sinnet ! Lyser upp. Men numera på " ålderns höst " är jag glad för varje år som man t.ex. får uppleva en jul ! Och för mina små  barnbarns skull hoppas jag på en vit jul ! Kanske vi kan få lite  frost på träden, om inte annat !
 
 
 Apropå vinter ! Detta foto är taget i Stockholm ! Året 1940 kanske ! Och personerna förutom mig på sparken är  min kära mor, morfar o colliern King !  Och tiita på samspelet mellan mig o min kära morfar ! Var ju hans första barnbarn ! Vad är det han har under armen ! Min mor fyllde ju år den 3 december !
             Att få se sådana här bilder från tidiga år ! Härligt för sinnet ! Och har mycket att vara tacksam över ! 
 Och Långängen hette ett ställe där vi hade ett hus ,i Stocksund ? Innan Örebroflytten ! Och tror fotot är taget av min far  i närheten av huset  ! Nu blir det strax att titta på Vem vet mest ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0