Det är bara att gratulera !

Det är bara att gratulera Charlotte Kalla till guldet !  Hon var bara bäst oavsett väglaget ! Och Higgins , som blev 2 hade ju inte något startnummer, nr 37, i början av fältet ! Kalla hade nummer 45 ! Och ingen av dom 3 medaljörerna kan rå för varken vilka startnummer Norskorna hade eller hur deras vallateam lyckats ! Jaa, det här vädertjatet innan, under o efter ! Det är inte första gången som det varit sånt här före , innan o efter ! Skidor kallas ju ochså för materialsport !
        Det här guldet var väldigt kul att få ! Både för mig, andra o Kalla ! Hoppas herrarna kan få glöd av detta imorgon ! 
    Jaa, nu är ju boulespelet avklarat ! Och Åke var bl.a inte med idag ! Men han firar sin 90-års dag ! Still going strong heter det ju ! Grattis Åke !
           Och nu kommer det att knallas ner till Klockarbacken i stan om nån timme eller så ! Till kretstämman med Röda Korset ! Och det kommer att gå i lugn takt ! Nån centimeter snö har fallit och det var ganska glatt när jag gick hem ! På en del ställen ! Och gåendet med broddarna innan snön försvann förra gången har ansträngt höften o ryggen ! Bl.a annat då beroende på isigt underlag ! Som bl.a då berodde på nattfrost !
 Jaa, så här såg det ut utanför balkongen när jag kom hem ! Kung Bore ger inte upp ! Nånsin ! Han har många platser att vila upp sig på innan nästa vinter ! Och bryr sig nog inte om nått siande om framtiden !
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0